avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat abuziv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat abuziv

Intr-o intersectie foarte cunoscuta, s-a anulat banda de decelerare pentru viraj stanga, de mai bine de o luna, insa marcajul cu linie dubla continua, arata clar existenta benzii. E drept ca din cand in cand il mai vopsesc si ei dupa cum am auzit ulterior.
Ne mai circuland de mult pe acolo, m-am incadrat pentru viraj stanga ca de obicei, adica regulamentar.
Dar atat timp cat vopseaua era cam stearsa adica parea ca o linie uzata de timp si vreme cum se intalnesc foarte des pe drumurile romanesti si comform cu marcajul eu m-am incadrat pentru stanga, am asteptat sa se faca verde la semafor si am trecut.
Politia astepta si ea paralel cu mine la semafor, m-a lasat sa fac stanga, apoi m-a oprit si mi-a suspendat permisul.
Va rog sa-mi ziceti cum se procedeaza in instanta, caci am facut contestatie si in curand am infatisarea la proces.
Astept raspunsul dv pe adresa de email : teodor_erwin@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 21:29, 10 Septembrie 2010
Va prezentati la primul termen daca nu ati facut cerere de judecare in lipsa . Ar trebui sa studiati dosariul cu probatoriul depus de politie .
Daca linia dulba continua era stearsa iar in intersectie nu era vreun indicator ce restrictioneaza virajul la stanga , ar trebui sa depuneti niste planse foto si ati putea dovedi nelegalitatea PV .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire vinovatie accident Marius198916 Marius198916 In intersecția viilor cu Istrati, venind dinspre Filaret, un autobuz face stânga pe culoarea verde, către eroii revoluției. Din sens opus, sunt doua benzi, ... (vezi toată discuția)
Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)