avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA sau I.I.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA sau I.I.

Vreau sa-mi infiintez ca student o firma si nu stiu care e mai avantajos PFA sau Intraprindere Individuala .Am nevoie de contabil si ce taxe trebuie sa platesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:04, 10 Septembrie 2010
Pentru a raspunde in locul tau, este o intrebare foarte grea. In locul meu, este foarte usor.

Cred ca te cunosti mai bine asa ca va trebui sa te hotarasti singur, dupa ce citesti
www.avocatnet.ro/content/art...

si mai iei si alte informatii de la ORCT.

Bafta!
Depinde cum doresti sa iti desfasori activitatea. Daca vei munci singur iti faci un pfa, iar daca sunt perspective ca in timp sa-ti angajezi pana la cinci persoane iti faci i.i. Contabilitatea se tine in partida simpla, nu trebuie sa-ti platesti lunar un contabil, dar cel putin pentru inceput ai nevoie de sfaturile unuia. SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de contract pot sa inchei? ellynena ellynena Eu sunt muncitor in constructii si vreau impreuna cu un prieten care are o firma de constructii sa luam lucrari si sa impartim banii jumi juma,ce pot eu sa fac ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)