avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inscriere masini prin primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inscriere masini prin primarie

am auzit ca daca am o masina adusa din strainatate si nu vreau sa o inscriu prin R.A.R fiind taxele prea mari ar fi o posibilitate sa se poate inscrie prin primaria municipalla pe o anumita raza a municipiului folosind-o in interesul meude serviciu in cazul cind am o firma sau o anumita activitate, referitor la dube..daca cineva a auzit sau are niste informatii va rog sa mi raspunde-ti multumesc
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 16:49, 11 Septembrie 2010
Autoturismele se inscriu la Politia Rutiera ,iar RAR-ul este obligatoriu in aceasta situatie.
Legislatia prevede ca pentru a circula pe drumurile publice cu un autoturism adus din afara, este necesar sa scoateti carte de identitate de la RAR , sa o inregistrati la Primaria de unde apartineti si apoi sa inmatriculati autoturismul la Serviciul Inmatriculari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere auto capatanasorin capatanasorin Cum pot inscrie in circulatie un autoturism adus in tara acum 3 ani? Mentionez ca au fost folosite cele 3 numere provizorii,as fi al treilea proprietar din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cu nr date de primarie vetx vetx as avea o intrebare,daca este legala inmatricularea unui autoturism de teren cu nr date de primarie asemenea scuterelor.in cazul in care primaria imi acorda ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate andr33apn andr33apn Buna ziua, Care este prevedrea legala care indica termenul de emitere a cartii de identitate pentru autovehiculele aduse din zona UE. Va multumesc! (vezi toată discuția)