buna ziua !am si eu o intrebare sunt pfa din anul 2009 eu am incheiat cu casa de asigurari de sanatate de la inceputul lui 2009 un contract de asigurari sociale de sanatate ,si platesc rimestrial suma de 99 de lei la salariu minim brut pe tara de 600 deci la 18oo pe trei luni platesc 99 de ron.am platit trim 1,trimestrul 2 .trim 3 insemnand lunile iulie,august,septembrie trebuie sa le achit pna pe 15 septembrie insa eu am intrat in concediu de sarcina si lauzie din luna august.am dat un telefon la ei si mi-au spus ca trebuie sa platesc in continuare eu stiam contrariul ca nu .va rog sa ma lamuriti si pe mine care este adevarul pna la urma .trebuie sa-mi suspend activitatea?mentionez ca in baza acelui contract cu ei mi se retine 5,5% si platesc separat 0,85% ptr concedii si indemnizatii.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.