avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... concediu sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

concediu sarcina si lauzie

buna ziua !am si eu o intrebare sunt pfa din anul 2009 eu am incheiat cu casa de asigurari de sanatate de la inceputul lui 2009 un contract de asigurari sociale de sanatate ,si platesc rimestrial suma de 99 de lei la salariu minim brut pe tara de 600 deci la 18oo pe trei luni platesc 99 de ron.am platit trim 1,trimestrul 2 .trim 3 insemnand lunile iulie,august,septembrie trebuie sa le achit pna pe 15 septembrie insa eu am intrat in concediu de sarcina si lauzie din luna august.am dat un telefon la ei si mi-au spus ca trebuie sa platesc in continuare eu stiam contrariul ca nu .va rog sa ma lamuriti si pe mine care este adevarul pna la urma .trebuie sa-mi suspend activitatea?mentionez ca in baza acelui contract cu ei mi se retine 5,5% si platesc separat 0,85% ptr concedii si indemnizatii.

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil- pfa traducator autorizat Ionela132 Ionela132 Buna ziua, Am un PFA ca traducator autorizat, mi-am inceput activitatea pe 1 Noiembrie 2013, si mi-am platit toate contributiile, insemmnand casa de pensii, ... (vezi toată discuția)
Contributia de asigurari sociale de sanatate si majorari - este corect? george8888 george8888 Tatal meu dupa expirarea somajului, in 31.12.2008, a facut xontrtact cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate - Prahova si in 2009 a platit cate 99 lei ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie crestere copil Laura Marica Laura Marica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: Intentionez sa raman insarcinata anul acesta si vreau sa stiu care sunt conditiile de ... (vezi toată discuția)