avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de risc?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de risc?

buna. am vreo 2 credite la aceeasi banca. pana acum, de fapt si in continuare platesc comisionul de risc, care in total pe luna mi se ridica la 5 milioane. zilele trecute mi-a venit o adresa de la banca, in care se specifica ca, acel comision de risc va ramane in continuare, aceasi valoare, doar ca i se va schimba denumirea, din comision de risc in "comison de administrare credit". este legala aceasta chestie? adica, am citit contractul semnat la inceput, dar nu se specifica nicaieri ca se poate adauga sau modifica vreun comision. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ela_ralu2006 , utilizator 17:10, 11 Septembrie 2010
Daca in contractele de creditare apare sub aceasta denumire, respectiv "comision de risc" acestea nu se vor mai percepe. Daca este comision de administrare se va plati, conform ordonantei. Efectuati notificare pana pe 19.09 2010. Mai multe s-au discutat si la alte subiecte deschise in acest sens.
Succes!
in contract este trecut ca si comision de risc. hartia care am primit-o acum de la ei tocmai asta zicea: comisionul de risc se transforma in comision de administrare a creditului, avand in continuare aceasi valoare. este legal sa schimbe asa denumirea pt a fi pastrat in continuare acest comision de risc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc ContSters154816 ContSters154816 Imi spuneti va rog daca este legala urmatoarea fraza : \" Conform OUG 50 / 2010 comisionul de risc din conventia de credit va fi schimbat in denumirea ... (vezi toată discuția)
Comision de risc banca scristi2011 scristi2011 Buna seara, vin cu rugamintea la dvs sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la contractul meu de credit cu o banca.In contractul meu de credit semnat in 2008 ... (vezi toată discuția)
Inlocuire comision risc cu comision administrare banca alinatug alinatug Institutia bancara la care am un contract de credit ipotecar a facut un comunicat din care citez : \"In vederea aplicarii prevederilor OUG 50/2010 si a ... (vezi toată discuția)