avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Colaborator
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Colaborator

Daca un proiect din fonduri europene a fost castigat si se afla in curs de implementare de catre un colectiv de angajati cu salariu si carte de munca, nebugetari,este legal ca aceeasi salariati sa devina colaboratori in cadrul aceluiasi proiect, in cazul unei reorganizari institutionale?
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 14:25, 12 Septembrie 2010
Asa sa inteleg: Colectivul de cercetatori - aplicanti in cadrul uni proiect european trebuie sa finalizeze proiectul, prin anagajamentul institutiei tutealare, a directorului de proiect si a semnaturii angajatilor. Automat trebuie sa continuati in noua structura organizatorica pe durata derularii proiectului, cu angajatii respectivi. Cand se face receptia, vinovatul plateste integral - opozitia din noua structura. Plateste contravaloarea proiectului neindeplinit , angajarea membrilor echipei, darile catre stat aferente retributiilor, cheltuielile facut din regie proprie - contributia proprie in cadrul proiectului, etc si .... aare de a face cu Primul Ministru si Ministrul finantelor ca nu s-au atras fonduri europene. Vai de ei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene=cafenea elena 500 elena 500 as dori sa aflu eu ca p.f. cum pot avea acces la fonduri europene nerambursabile ptr a-mi deschide o cafenea.cu stima Elena.multumesc (vezi toată discuția)