avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua, in 1999 parintii mei mi-au cumparat o garsoniera pe numele meu, in2008 m-am casatorit si as vrea sa stiu daca, in caz de divort, acea garsoniera trebuie impatita cu sotul. Mentionez ca noi nu am locuit niciodata acolo, si avem si un copil de 2 luni.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:34, 11 Septembrie 2010
Din situatia descrisa de dvs rezulta ca garsoniera este bun propriu si nu va putea fi inclusa in masa bunurilor de impartit in caz de divort.
Garsoniera cumparata dinainte de casatorie nu intra la masa bunurilor comune, dobandite in timpul casatoriei.
sotul nu are drept la casa dvs fiindca e bun propriu,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Succesiune ibiss ibiss Sunt casatorit de 15 ani cu actuala sotie care are un copil din casatoria anterioara.locuim intr-o garsoniera proprietatea mea dinainte de casatorie,am vandut ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune la divort ursu misu ursu misu as ruga pe cineva sa ma lamureasca asupra unei spete sora mea a fost casatorita timp de 10 ani cumnatul meu detinea o garsoniera dinainte de ... (vezi toată discuția)