avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... livret militar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

livret militar

bunicul meu a murit in al doilea razboi mondial as dorii sa stiu daca livretul militar poate fi gasit in vreo arhiva undeva ma intreseaza pentru poza pentru ca mama nu l-a cunoscut si nici nu a avut poza de la el si as vre sa ii indeplinesc aceasta dorinta stiu ca nu tine de domeniul dumneavoastra dar va rog sa ma ajutati daca puteti va Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dulus florica , utilizator 11:10, 12 Septembrie 2010
Adresati o cerere fie in numele dv fie in numele mamei catre Arhivele Nationale,( bd. Regina Elisabeta nr.49, sect.5), atasati documente doveditoare privind filiatia fata de mama, fata de bunic!
Succes!
Va multumesc
Cu placere!:)

Nu uitati, sa mentionati in cerere toate datele pe care le cunoasteti despre bunicul dv, privind identificarea ca persoana, domiciliu...si altele pe care le considerati utile solutionarii cererii dv.!
Da am inteles va multumesc ,mai ma o intrebare sunt din judetul Bihor credeti ca ar trebui sa adresez o cere aici sau direct la Bucuresti?
Pentru inceput, daca si bunicul a locuit tot in zona respectiva, ar fi mai bine sa va adresati Directiei Judetene a Arhivelor Nationale. Este mai usor de cautat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua . mama mea are nevoie de o adeverință de la ferma ... iuliku iuliku Buna ziua . Mama mea are nevoie de o adeverință de la ferma partidului tăbăcărie radauti dar din păcate arhiva a luat foc cu mulți ani in urma, numele ... (vezi toată discuția)
Cadastru comuna suburbana colentina luticus luticus In arhiva familiei s-a identificat o sentinta din anul 1946 in care se specifica faptul ca in urma defunctului a ramas in masa succesorala si suprafata de 1000 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime capcana4 capcana4 va rog ajutati-ma cu o informatie si va multumesc! de unde pot scoate vechimea in munca de la t.c.i.f bucuresti-sectia 7 ivanesti-dorobantu. unde as putea da ... (vezi toată discuția)