avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua . Mama mea are nevoie de o adeverință de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua . Mama mea are nevoie de o adeverință de la ferma ...

Buna ziua . Mama mea are nevoie de o adeverință de la ferma partidului tăbăcărie radauti dar din păcate arhiva a luat foc cu mulți ani in urma, numele este Agroind SA poate o găsește sub un alt nume ? Sau cum ar putea proceda? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 20:05, 29 Mai 2023
Bună seara,

Sfatul meu este să încercați să vă obțineți informații de la Arhivele Naționale ale României. Acestea se află pe bd. Regina Elisabeta, nr. 49, sector 5. Numărul de telefon al biroului Relații cu Publicul este 021.332.07.71. La Arhivele Naționale se păstrează arhive cu documente istorice, dar se pot găsi și informații cu privire la arhivele unora dintre societățile desființate.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru comuna suburbana colentina luticus luticus In arhiva familiei s-a identificat o sentinta din anul 1946 in care se specifica faptul ca in urma defunctului a ramas in masa succesorala si suprafata de 1000 ... (vezi toată discuția)
Ani lucrati pentru care nu se primeste pensie vvalentina vvalentina Bunicul meu a lucrat in anii 50 la Intreprinderea Banatul din Lugoj, intreprindere care in ziua de azi nu mai exista. Apare totul in cartea de munca, pe care o ... (vezi toată discuția)
Arhive Adina Mustata Adina Mustata Buna ziua. Unde as putea gasi arhivele de la IJCM Alba santier nr 2 Sebeș, pentru perioada 1974-1980? Mentionez ca am apelat si la Arhivele din Alba dar fara ... (vezi toată discuția)