avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montez antena DIGI pe casa scarii, - Cati/cine trebuie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montez antena DIGI pe casa scarii, - Cati/cine trebuie sa fie de acord? :)

Buna:) Stau intrun bloc la parter, si neavand destul semnal pe partea mea de locuinta, tre sa montam antena parabolica pe partea exterioara a casei scarii.. Click aici pentru poza:

[ link extern ]

Cati dintre proprietari trebuie sa-si dea acordul pentru montarea antenei,pe peretele de la casa scarii - adica 80% e de ajuns sau care articole de legi se refera la acest lucru ?! Cu stima - Zoltan :)
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:16, 25 Noiembrie 2007
nu e vorba de 80%, legal toti trebuie sa fie de acord, deoarece casa scarilor face parte din ceea ce se numeste parti comune. practic trebuie sa faci o cerere catre asociatia ta de proprietari in baza legii Asociatiilor de proprietari din august 2007 si sa mentionezi dorinta ta de a instala acolo antena, si sa faci petitia care sa o semneze toti proprietarii, repet PROPRIETARII fiecarui apartament.
Buna:) Mersi pt info.. Puteti sa-mil mai precizati care este legea aia din aug 2007?! Adica vreu sa-l caut pe net, si s-o citesc atent :) Eu am gasit doar legea 230 din iul 2007 dar atuncia asta nu-i mai valabil ;) Cu stima Zoltan :)
Este necesar acordul doar al persoanelor pe al caror spatiu este folosit. Cel mai bine este sa amplasati antena in exteriorul blocului pe peretele exterior al unui apartament afectat. In aceasta situatie este necesar doar acordul proprietarului acelui apartament. Puteti face un contract de comodat si sunteti acoperit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu asociatia de locatari prisecaru georgian prisecaru georgian Locuiesc in Ploiesti, intr-un bloc cu 10 etaje. Doresc sa instalez o antena tip satelit, insa din balconul locuintei nu se receptioneaza semnal. In ... (vezi toată discuția)
Speta legata de drepturile chiriasilor si ale proprietarului ilincaadrian ilincaadrian Speta este urmatoarea : Pe aceeasi scara suntem si proprietari si chiriasi la primarie . Eu doresc sa instalez o antena parabolica pe balconul ( in partea ... (vezi toată discuția)
Pardosela balcon MSandaC MSandaC Exista urmatoarea situatie la o asociatie de proprietari: Locatarul de la parter doreste sa-si instaleze antena parabolica pe pardoseala exterioara a ... (vezi toată discuția)