avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... folosirea unui nume care este marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

folosirea unui nume care este marca inregistrata

un sindicat,respectiv cel al politistilor si vamesilor pro lex detinatorul marcii ,da in judecata alt sindicat pentru ca foloseste tot sintagma Pro Lex
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 12 Septembrie 2010
Intr-un asemenea caz, sindicatul este in drept sa solicite, pe langa interzicerea folosirii marcii si plata unor daune de folosinta neautorizata intr-un anumit cuantum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala prin folosirea marcii AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN Buna ziua, vin cu rugamintea catre d-voastra de a ma ajuta intr-o speta cu care ma confrunt in momentul de fata. Doresc sa initiez o actiune civila de ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala. folosirea marcii inregistrate pe un sait. dorusurf dorusurf Buna ziua Am si eu o intrebare. Sunt detinatorul unui marci inregistrate la OSIM cu clasele 35,36,38,42. Problema este urmatoarea: De ceva vreme am luat la ... (vezi toată discuția)
Furt auto danaparaschiv danaparaschiv buna ziua.in urma cu un an de zile am facut plangere la politie pentru furt de masina,masina a fost radiata din buc.si anscrisa an arges cu alte numere si alt ... (vezi toată discuția)