avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit programatori
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit programatori

Buna ziua,

Avem o firma de soft in care suntem 4 programatori din care 3 indeplinesc cond legale pt scutirea impoz pt programatori
Firma este infiintata din septembrie
Am putea sa beneficiem de scutire imcepand cu anul 2008 pe baza rez financiar din ultimul trimestru 2007 ?
Daca da, in ce conditii ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 17:40, 16 Noiembrie 2007
bravo voua pt firma, nu aveti nevoie de un departament juridic? Glumesc :"> Cred k cel de-al patrulea care nu se incadreaza s-ar putea sa va faca probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit venit pentru cei angajati in departamente de it 1Andreeaaa 1Andreeaaa Buna ziua, lucrez intr-o firma mica a carei cod caen este cel de producere de soft. Eu personal impreuna cu alti cativa colegi nu ne ocupam cu productia de ... (vezi toată discuția)
Impozit programatori lupealaura lupealaura Ce se stie deocamdata despre acea facilitate acordata programatorilor, prin care erau scutiti de impozit pe salar ? Ma refer bineinteles la perioada de dupa ... (vezi toată discuția)
Salariu neimpozabil ordin 250 2004 andrew72nd andrew72nd Salut tuturor. Am descoperit de curand ordinul 250 din 31 mai 2004 si ma intrebam in ce masura m-as incadra eu acolo. Eu am terminat facultatea de Inginerie ... (vezi toată discuția)