avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit venit pentru cei angajati in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit venit pentru cei angajati in departamente de IT

Buna ziua,
lucrez intr-o firma mica a carei cod caen este cel de producere de soft. Eu personal impreuna cu alti cativa colegi nu ne ocupam cu productia de soft (avem programatori pt asta) dar ne ocupam de alte lucruri adiacente: facturi, data entry, contracte. Putem beneficia si noi (la fel ca programatorii) de scutirea de impozit pe venit daca firma intruneste toate conditiile necesare? Avem caen-ul, avem cifra de afaceri, avem facturi pt a dovedi producerea de soft, etc. Putem beneficia de scutire daca in fisa postului nu apare efectiv productia de soft ci alte activitati conexe?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Incadrare activitate in cod caen blindguardian blindguardian Urmeaza sa-mi infiintez un PFA .. avand experienta in domeniul IT , economic dar si in industrie (6 ani), as vrea sa fac si activitati de genul - implementare ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma cu ca < 35 000euro bogdanch bogdanch Din cate am inteles exista o noua lege care permite oricarei persoane cu studii economice sa tina contabilitatea unei societati comerciale al carei cifra de ... (vezi toată discuția)