avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... incadrare activitate in cod caen
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

incadrare activitate in cod caen

Urmeaza sa-mi infiintez un PFA .. avand experienta in domeniul IT , economic dar si in industrie (6 ani), as vrea sa fac si activitati de genul - implementare soft gestionare productie la diverse firme.... unde as putea sa-l incadrez in cod CAEN? merge pe ceva consultanta?
multumesc
Cel mai recent răspuns: blindguardian , utilizator 11:21, 21 Iunie 2011
Realizare software la comanda, CAEN 6201
si daca eu cumpar softul (ca distribuitor al producatorului), il vand mai departe si facturez "implementarea" ?
nimeni? plz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen necesare dobre_dani dobre_dani Am un PFA cu urmtoarele coduri: 6201 (activitate principala), 6311. Momentan activitatea mea este realizarea de soft la comanda si doresc in viitorul apropiat ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 6201 cu diploma de inginer electronist - este posibil ? paoctav paoctav Buna ziua, Intentionez sa imi infiintez o PFA cu domeniul de activitate \"Realizare soft la comanda\" (cod CAEN 6201). Legate de pregatirea profesionala ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)