avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN necesare

Am un PFA cu urmtoarele coduri: 6201 (activitate principala), 6311. Momentan activitatea mea este realizarea de soft la comanda si doresc in viitorul apropiat sa public aplicatii Android cu realizarea veniturilor din:
- reclama AdMob
- In-App Purchases (pentru aplicatia de baza distribuita gratuit)
- Donatii (pentru aplicatii distribuite gratuit)
- posibil Payware, dar mai putin probabil. Totusi, daca voi publica software pentru PC in viitor, acesta va fi Payware cu siguranta.

Aplicatiile sunt din clasa 'productivitate' sau 'jocuri'.

Am gasit pe net diverse resurse privind codurile CAEN necesare si cu siguranta voi cere consultanta la ONRC, insa e de preferat sa ma documentez inainte.

Pentru publicare aplicatii Android, inclusiv Payware, am nevoie de 5829?
Daca public jocuri Android, am nevoie si de 5821?
Pentru reclama AdMob, merge 7312?
Nu stiu ce cod am nevoie pentru donatii. Posibil sa intre sub acelasi cod 5829?

Mulutmesc anticipat!

Alte discuții în legătură

cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru vanzarea aplicatiilor software pe google play / app store 1Cosmin 1Cosmin Buna ziua, Voi incepe sa vand aplicatii software pe Google Play si App Store si nu stiu daca codurile mele CAEN pe care le-am activat sunt bune pentru ceea ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru venituri din reclame nikolay2 nikolay2 Buna ziua, O problema delicata la care nu gasesc raspuns. Am dat mail la ONRC insa nu am primit nici un raspuns inapoi. Am intrebat experti contabili si ... (vezi toată discuția)