avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru venituri din reclame
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru venituri din reclame

Buna ziua,

O problema delicata la care nu gasesc raspuns. Am dat mail la ONRC insa nu am primit nici un raspuns inapoi. Am intrebat experti contabili si mi-au zis ca asta nu e treaba pentru ei, ci pentru un avocat.

Din ce am cercetat pana acum, pentru a putea crea si publica o aplicatie mobila ar fi nevoie de urmatoarele coduri:
- 6201: Activitati de realizare a soft-ului la comanda
- 5829: Activitati de editare a altor produse software

Daca aplicatia are un pret iar clientul o cumpara la achizitie, cred ca veniturile din urma vanzarii ei se incadreaza la 5829

Intrebarea mea este: daca in cadrul aplicatiei inchiriez o bucata de ecran catre alte firme (Google/Apple/terti care ofera aceste servicii) care sa isi afiseze reclamele in ea prin uneltele lor, ce cod CAEN mai e necesar? M-am uitat in lista de coduri iar 7311/7312 insa eu nu fac treaba de agentie de publicitate ci doar inchiriez acel spatiu. Se pot considera veniturile ca venind in urma publicarii aplicatiei, adica sa se incadreze la 5829 sau e nevoie sa am si alte coduri caen.

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
nikolay2, utilizator

Alte discuții în legătură

cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)
Coduri caen necesare dobre_dani dobre_dani Am un PFA cu urmtoarele coduri: 6201 (activitate principala), 6311. Momentan activitatea mea este realizarea de soft la comanda si doresc in viitorul apropiat ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru vanzarea aplicatiilor software pe google play / app store 1Cosmin 1Cosmin Buna ziua, Voi incepe sa vand aplicatii software pe Google Play si App Store si nu stiu daca codurile mele CAEN pe care le-am activat sunt bune pentru ceea ... (vezi toată discuția)