am cumparat un teren plantat cu vie dar proprietarul nu avea actele finalizate.am intocmit un act de mana cu martori.Dupa 2 ani actele nu erau finalizate pentru ca proprietarul a intampinat ceva probleme. Datorita unor probleme de sanatate eu am hotarat sa vand via si am apelat la o agentie imobiliara pt a vedea ce modalitate ar exista.Administraroarea agentiei a fost personal foarte interesata de aceea vie spunandu-mi ca legal nu se poate vinde via dar putem incheia un contract de imprumut ca si cum am primit sub forma de imprumut contravaloarea viei care o vom anula in momentul finalizarii actelor autentice asupra viei.Dar a aparut criza financiara motiv pt care administratoarea nu a mai dorit acel teren ci banii care mi-a dat ''ca imprumut'.Stiind ca nu am de unde sa-i dau inapoi banii m-a chemat la sediul agentiei cerandu-mi sa semnez un al doilea contract de imprumut cu suma+5%dobanda lunar.Din pacate am semnat acel contract de imprumut,de atunci ''doamna terorizandu-ma cu telefoane de amenintare sa-i dau banii inapoi conform contractului de imprumut incheiat.M-a dat in judecata pentru actiune pretentii avand termen aceasta luna cu mentiunea "la interogator''. M-a notificat si printr-un cabinet de avocatura.Va rog ajutati-ma ce pot face? Mentionez ca intre timp actele pe vie au fost finalizate eu notificand-o in scris pe ''doamna''sa ma contacteze pt a incheia contractul de vanzare-cumparare la notar.Multumesc anticipat pt raspunsuri!