avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de vechime pentru primar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de vechime pentru primar

Stiti cumva de existenta unor sentinte civile prin care se mai poate acorda acest spor pentru primari si viceprimari?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:37, 13 Septembrie 2010
Buna ziua !
Legal nu e .... dar la ce sentinte se emit .... nu stiu daca ar constitui o surpriza emiterea unei sentinte in sensul acordarii ......:D
hehe, io am vazut vreo 5 sentinte...altminteri, legea e clara
legea nr. 215/2001
"art.57
(5) Pe durata mandatului, primarul şi viceprimarul primesc o indemnizaţie lunară, ca unică formă de remunerare a activităţii corespunzătoare funcţiei de primar, respectiv de viceprimar, şi care reprezintă baza de calcul pentru stabilirea drepturilor şi obligaţiilor care se determină în raport cu venitul salarial. Primarul şi viceprimarul nu beneficiază de sporul de vechime în muncă şi nici de alte sporuri prevăzute de lege." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime alesi locali Mihaela Nevoie Mihaela Nevoie Are cineva o hotarare judecatoreasca mai recenta privind acordarea sporului de vechime primarilor/viceprimarilor? Stiu ca textele de lege in vigoare nu permit ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie primar/viceprimar anamaria81 anamaria81 Indemnizatia lunara pentru primar/viceprimar este stabilita in raport cu timpul efectiv lucrat in cursul lunii si se acorda pe baza de pontaj avizat de primar? ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu ! klaudia772001 klaudia772001 Demnitari adica primarul si viceprimarul beneficiează de al 13-lea salariu sau numai angajații???? (vezi toată discuția)