avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

In urma divortului, fosta sotie imi solicita partajul locuintei, acum 30 de ani am cumparat un apartament cand nu eram insurat,mentionez ca aceasta a fost a doua casnicie nefericita. dupa primul divort am fost nevoit sa fac partaj si i-am platit o sulta fostei primei sotii. In anul 1994 am facut un schimb de locuinta fara alte avantaje materiale si am obtinut o casa, in acel moment eram recasatorit si am trecut-o in actul de schimb.Am 3 copii din care ultima, o fata de 16 ani este in grija mea-tutore. Eu doresc sa imi ramana casa sa aiba copii ceva dupa urma mea,
Cand a parasit domiciliu a plecat cu masina noua(sub 10000Km.)X-(
ca o achizitionasem pe numele ei, plus ca m-a lasat cu datorii mari la bancii si utilitati.Fiind intr-o situatie financiara precara sunt nevoit sa-mi sustin singur intampinarea si solicit, sfatul cel mai bun,sau cazuri la fel,
care au mai fost pe rol.

Alte discuții în legătură

Partaj dmaria62 dmaria62 Sotul m-a parasit, plecand in alta tara respectiv la alta femeie.Am facut o sesizare la politie privind disparitia de la domiciliu, desi stiu unde este, ca si ... (vezi toată discuția)
Un partaj cu probleme gyana37 gyana37 bune seara,as vrea sa va povestesc despre situatia in care se afla fratele meu si poate ma ajutati cu niste sfaturi.Deci fratele meu este casatorit de 20 de ... (vezi toată discuția)
Socrii stau la mine fara a fi luati in spatiu mihnea98 mihnea98 Buna ziua Am urmatoarea problema: am construit in anul 2007 o casa in curtea socrilor (in Bucuresti). Terenul pe care s-a construit casa ne-a fost vandut de ... (vezi toată discuția)