avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... obligatia de a face (a nu face )
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

obligatia de a face (a nu face )

In localitate functioneaza o discoteca ,fara ca societatea sa posede de la primarie autorizatie de funtionare. Desele plangeri ale vecinilor s-au soldat cu amenzi atat din partea Politiei, cat si ale Politiei Comunitare dar si ale Garzii financiare. In ciuda acestor masuri activitatea de discoteca continua-spre disperarea vecinilor care nu contenesc cu plangerile. Exista un temei legal ca prin instanta sa putem obtine o hotarare in care sa oblige pe administrator (proprietarul imobilului ) sa nu mai dea discoteca?:
Va multumesc.

S-au facut sesizari la primarie . Dar primaria in afara de amenzi prin Politia Comunitara nu poate mai mult . Intrebarea era: Exista un temei legal ( prin instanta ) si in ce articol din lege -pentru ca sa oblige inchiderea discotecii?
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
deliu_ginel@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:46, 13 Septembrie 2010
Trebuie facuta o sesizare la primarie, avand in vedere ca acestia nu detin autorizatie de functionare. La politie se poate face doar plangere pentru tulburarea linistii publice si intr-adevar se va acorda o amenda.
Aveti posibilitatea sa formulati petitii la Primarie,Prefectura,cat si la Oficiul de Protectie a Consumatorului local in care sa aratati situatia si sa solicitati luarea masurilor legale de intrerzicere a functionarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere activitate deliu_ginel@yahoo.com deliu_ginel@yahoo.com Ma poate ajuta cineva? Pe raza comunei functioneaza o discoteca care nu are autorizatie de functionare de la organele locale din cauza mai ... (vezi toată discuția)
Vecin care da muzica foarte tare si stau la casa in curte si in casa aud muzica lui cam zilnic ingeconomist ingeconomist Buna ziua, Am un vecin care da muzica atat de tare cat o aud la mine in casa desi stau la casa si el sta la casa, nu mai vorbesc ca se aude in curte si in ... (vezi toată discuția)
Amendare de catre garda de mediu pentru zgomot ContSters83715 ContSters83715 Doresc formularea a 2 propozitii esentiale care sa determine Garda de Mediu sa amendeze zgomotul ! multumesc - are cineva experienta, a mai facut cineva asa ... (vezi toată discuția)