avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere activitate

Ma poate ajuta cineva?
Pe raza comunei functioneaza o discoteca care nu are autorizatie de functionare de la organele locale din cauza mai multor sesizari ale locuitorilor din jur cat si ale unor scandaluri provocate pe timp de noapte de tineri turbulenti .Proprietarul a fost amendat de organele abilitate (Politie, Politie Comunitara, Garda Financiara )in repetate randuri -urmare a sesizarilor acelor vecini .Acei vecini-rau intentionati (influentati de o persoana ) fac in fiecare zi de luni sesizare la Primarie, la Politie , si mai nou la Prefectura cu acea discoteca.
Intrebare: Cum pot rezolva acest aspect pe plan local? In instanta? si cum?

Alte discuții în legătură

Obligatia de a face (a nu face ) deliu_ginel@yahoo.com deliu_ginel@yahoo.com In localitate functioneaza o discoteca ,fara ca societatea sa posede de la primarie autorizatie de funtionare. Desele plangeri ale vecinilor s-au soldat cu ... (vezi toată discuția)
Amendare de catre garda de mediu pentru zgomot ContSters83715 ContSters83715 Doresc formularea a 2 propozitii esentiale care sa determine Garda de Mediu sa amendeze zgomotul ! multumesc - are cineva experienta, a mai facut cineva asa ... (vezi toată discuția)
Autoservice ilegal nicoleta09 nicoleta09 Buna ziua!Vreau sa intreb poate functiona un service auto a carei cladire e lipita de casa mea?Initial a fost o sura,o anexa iar vecinul a obtinut o ... (vezi toată discuția)