avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general oug 82/2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

oug 82/2010

incompetenta executivului:
- in oug 58/2010 art. III alin (4) "Obligaţia declarării, calculului, reţinerii şi plăţii contribuţiilor prevăzute la alineatul precedent revine plătitorului de venit, în conformitate cu prevederile legale în vigoare."
normele la respectivul articol spuneau ca plateste-declara prestatorul
- in oug 82/2010 modifica art. III din oug 58/2010, iar undeva, la alin (2) explica cine ce datoreaza.
mai departe in alin (6), (7), (8), (9) se explica cat si cum se plateste prentru cei cu legea 8 pe '96 (sau de cand este, nu mai stau sa verific).
unde au uitat pe cei cu" venituri rezultate din activități profesionale desfășurate în baza ontractelor/convențiilor încheiate potrivit Codului civil"?
noi cei cu conventii civile nu stim cat trebuie sa platim in diferitele cazuri prezentate in alin (6)-(9)
cat iti ia sa intelegi aln. (4)?
pentru luna iulie am fost obligati sa platim asigurari de normele atr III din oug 58
pentru luna august am fost obligati sa platim pana pe 25 normele atr III din oug 58, care de azi 13 este abrogata
daca am platit pana la 13 bun, daca nu, nu mai am obligatia sa platesc.
pentru luna septembrie opreste institutia care te plateste
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
ContSters141003, utilizator

Alte discuții în legătură

"contract de prestari servicii" Cosmi7 Cosmi7 Care sunt cotele ce se retin de catre angajator, in cazut contractelor de prestari servicii? Ce temei legal avem in acest ... (vezi toată discuția)
Pensionari exceptati de la aplicarea oug 58/2010 adita74 adita74 Buna ziua. Pensionarii cu pensie anticipata sau anticipata partiala au obligatia platii impozitului pe venit asupra veniturilor obtinute din activitati ... (vezi toată discuția)
Exceptare plata contributii pfa SSFF SSFF Buna ziua, In Norma metodologica din 02/08/2010 publicata in M.O. 542/2010 de aplicare a art. III din O.U.G. nr. 58/2010, la Art. 2 se prevede: ... (vezi toată discuția)