avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii PLATA IMPOZIT SALARII
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

PLATA IMPOZIT SALARII

Buna ziua.
Va rog mult daca se poate sa ma ajutati...
Sediul social al firmei din sect.6 l-am inchiriat, altei firme, care nu are nevoie de sediu social ci doar pct.de lucru.
Noi ne-am mutat intr-o alta locatie in Ilfov, unde am punct de lucru.
Sediul social ramanand la sect.6, toate darile catre stat le voi plati ca si pana acum, mai putin impozitul pe salarii, care am inteles ca trebuie platit pe raza unde activez.
Mentionez ca suntem 23 angajati si toti activam la punctul de lucru din Ilfov.
Este corect? platesc impozitul pe salarii la Ilfov?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nicolsim , utilizator 14:12, 23 Septembrie 2010
Da, impozitul pe salarii se plateste la Ilfov, pentru ca aveti mai mult de 5 salariati pe punctul de lucru.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inchiria sediul firmei? nicolsim nicolsim Am pe langa sediul social al firmei si un alt punct de lucru; datorita situatiei economice, doresc sa inchiriez sediul social si sa ma mut la pct.de lucru cu ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale 2009 - somaj tehnic crisadi crisadi Ma aflu inca in concediu, insa ma tulbura niste intrebari : in anul 2009 am avut angajati care s-au aflat 3 luni in somaj tehnic. oare in fisa fiscala pe 2009 ... (vezi toată discuția)
Sediu vs punct de lucru sonya33 sonya33 buna seara, sunteti amabili va rog am o societate cu sediul in prahova si pct de lucru in ilfov unde depun declaratiile, deoarece la sediu nu se desfasoara ... (vezi toată discuția)