avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... o intrebare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

o intrebare

am un cont la raiffeisen bank , de salariu, si mi a ramas o restanta de plata de 200 de euro la ei de la un credit de nevoi personale de acum ceva timp ei nu m au anuntat si mi au retras din salariu lunar cate 40 de euro... logic , ma gandesc eu nu ar fi fost sa ma anunte ca am o restanta de plata si imi vor retrage din salariu???
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 15:38, 13 Septembrie 2010
Interesul primordial al creditorului este sa recupereze debitul.
Procedural,era normal sa fi fost in prealabil anuntata si ulterior ,functie de disponibilitatea dvs sa se aplice masurile si etapele de recuperare directa.
Pe de alta parte si dvs comportati cota de culpa ,fiind constienta ca sunteti parte contractanta intr-un credit in derulare,a caror rate au termen precis - dar neachitat .
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
ynocentta, utilizator
Intr-adevar, ar fi trebuit sa primiti notificari in legatura cu acest aspect si o somatie emisa de catre executorul judecatoresc. Puteti face o contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie girant de la societate recuperari creante ifti1967 ifti1967 O cunostinta de- a mea, la care sunt girant, nu si-a achitat creditul de nevoi personale la Banca Raiffeisen, banca a cesionat debitul firmei de recuperari EOS ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta a unui credit aflat intr-un proces penal pitic1991 pitic1991 Buna ziua, Are banca dreptul sa faca o cesiune de creanta a unui credit neachitat daca acest titularul acestui credit este intr-un proces penal de ... (vezi toată discuția)
Informatii despre executarea silita sfr sfr Stimati Domni, Sunt intr- situatie delicata si as dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii si sfaturi. In anul 2007 am contractat in acelasi ... (vezi toată discuția)