avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... va rog
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

va rog

va multumesc dar as vrea sa precizez ca am facut un imprut la raiffeisen bank in euro si apoi am facut refinantare in lei la alta banca ptr achitarea creditului in euro .. importanta e ca mia mai ramas de dat 200 dee euro la credit de care eu nu am stiut pana cand mi s au oprit banii din salariu.. ei chiar nu pot fi tarsi la raspundere???
Cel mai recent răspuns: florin323 , utilizator 19:45, 13 Septembrie 2010
In calitatea de parte contractanta la contractul de credit detineti atat drepturi cat si obligatii.
Pentru perceperea fara acord de sume ,aveti dreptul legal sa solicitati bancii precizari
In cazul in care ati refinantat creditul in EUR cu siguranta a trebuit sa solicitati si o adresa de refinantare pe care ati depus-o la banca unde ati facut creditul in lei (aceasta adresa de refinantare cuprinde suma totala de plata pt lichidarea creditului).
Obligatia dvs era sa mergeti la "raiffeisen bank" si sa inchideti creditul. Mai mult, aceasta dovada a inchiderii creditului trebuia sa o depuneti si la banca unde ati facut refinantarea. (banii pt achitarea creditului au ajuns in cont, dar in lipsa unei cereri de rambursare totala/lichidare a creditului, banca respectiva a continuat sa retina lunar rata de plata, asa se explica si cei 200 de eur solicitati in plus(!) ...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar Coropelu@gmail.com Coropelu@gmail.com Am un card de cumparaturi Raiffeisen bank dupa care am facut refinantare acordandu-mi 200 milioane din care sa se retraga din suma de 200 pentru a se ... (vezi toată discuția)
Credit bancar janyna janyna La inceputul anului 2008 am incheiat un contract de credit - nevoi personale cu RAIFFEISEN BANK S.A. pentru suma de 10.198 EURO (mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Se pune ipoteca pe un teren concesionat? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, 1. Daca vreau sa fac o refinantare si banca imi cere o garantie suplimentara, pot ipoteca un teren de 1000 mp concesionat pe care este o casa (ce ... (vezi toată discuția)