am urmatoarea problema: am primit o somatie de plata(de la Zapp)cuprinzand:debit;penalitati intarziere;PENALITATI INCETARE CONTRACT INAINTE DE TERMEN(in suma de 527,50)...somatia am primit-o prin reprezentant avocatial...ce solutii juridice am,pentru stingerea situatie? va multumesc.
depinde de ce clauze sunt in contract. insa conform legii 161 nu sunteti obligat sa mai platiti taxa de reziliere operatorului de telefonie mobila daca sunteti persoana fizica.
Dar ,daca in contract sunt clauze privind taxa de reziliere,se mai plateste sau nu,aceasta taxa?Exemplu:in contractul meu cu un operator de telefonie se prevede o taxa de 150 euro in caz de reziliere.Atunci cand am facut abonamentul,am beneficiat de o reducere de pret pentru telefonul achizitionat.Pretul telefoanelor era diferit ,in functie de tipul abonamentului.Sunt persoana fizica.
eu cred ca cei de la zapp nu mai exista, de fapt...au fost preluati de cei de la cosmote..ceva de genul....
conform ordonantei 161/2010 (parca)...operatorii de telefonie mobile nu mai pot impune abonatilor plata unei sume pentru rezilierea contractelor...acum practica....e f sumara..deoarece actul normativ a intrat in vigoare destul de recent