avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sustragere bani incasati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sustragere bani incasati

Doresc sa-ma ajute cineva.Am lucrat la ofirma de distributie 10 ani am facut o am sustras bani din incasar o suma destul de mare in cei 10 ani . Am anuntiat in 2008 pe directorul de vinzari care m-a sfatuit sa nu anuti patronii el atunci ma ajutat cu o suma de bani. In februarie am anutiat firma atunci m-au dat afara de la firma fara sa mi se desfaca contractul de munca am vorbit de mai multe ori cu patronii firmei cerind sa ma ajute sa lucrez ca, sa pot inapoia banii dar ei au spus ca se gindesc. Azi am fost sunat de la politia economica sa ma prezint miine dimineatia la politie sa dau declaratii in legatura cu prejudiciul creat . Ce trebuie sa fac ? pot fii arestat? eu recunosc faptele , vreau sa colaborez cu anchetatorii , nu am mai avut abateri , nu am nici un bun propriu. Ce e de facut? nu am bani de avocat cine ma poate ajuta ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:32, 14 Septembrie 2010
in functie de cazierul dvs, daca nu e cumva deja patat si in functie si de prejudiciu se stabileste in ce stare veti fi anchetat.
daca nu aveti bunuri de executat , CEDO interzice ca un om sa fie inchis pt neplata unei datorii..asta in cazul in care veti fi obligat printr hotarare la o anumita suma de inapoiat.
prezentati-va la politie, colaborati cu organele de politie ptr. ca numai astfel puteti primi o pedeasa mai mica; de altfel, ati recunosctut fapta in fata altei persoane; daca nu aveti antecedente penale, veti primi pedeapsa cu suspendare.
avocat Cristina Popescu
Care este cuantumul prejudiciului creat?
Pentru ca in functie de acesta, incadrarea poate fi pe al.2 al infractiunii de delapidare , iar pedeapsa este de la 10 la 20 de ani.
85000 ron
atat le-a iesit lor lipsa sau atat ati sustras dvs si ei nu stiu decat de o suma mai mica ?

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu adus unei firme CretuSorin CretuSorin Buna Ziua, Imi cer scuze poate nu am incadrat mesajul meu acolo unde trebuie. Apelez la dvs. pentru ca sunt foarte disperat si nu stiu la ce sa ma ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-frauda joint_teller joint_teller Buna ziua, Motivul pentru care va cer un sfat este ca sunt \"invinovatit\" intr-un posibil dosar penal(nu stiu dc s-a deschis inca aceste dosar, dar pe ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum este incadrata fapta mea razvanmarian razvanmarian Buna ziua In decursul anilor respectiv 3 am anualt niste facturi si nu am depus la casierie raporturile Z ale casei de marcat Acum patronul spune ... (vezi toată discuția)