avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

itm

are dreptul un control de la itm sa mi faca poze?
Cel mai recent răspuns: Angelau , utilizator 21:33, 13 Septembrie 2010
Depinde ce au fotografiat.

andymaurul
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
andymaurul, utilizator
:hm: interesant
mandat aveau?
pe mine,de fapt eu sunt in crestere copil si eram dupa bar la un prieten si m au pozat ca au zis ca lucrez acolo
si deci erati la munca fiind in ccc?
nu lucrez dar erm dupa bar iar prietena mea era la baie,si au zis ca lucrez eu acolo,si mi au facut poze cu telefonul mobil.au voie sa faca asa ceva?

Alte discuții în legătură

Este sau nu divulgare a informatiilor? Nonickname Nonickname Intr-o zi ca oricare alta,am mers la un magazin,apartinand aceluiasi lant de magazine in care lucrez si eu.Din intamplare vad un om care fura,mi-a zis sa nu ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in situatia asta? DraganW DraganW Buna, Cautand pe net niste legi despre drepturile angajatului am dat de site-ul Dvs. si am zis sa-mi incerc norocul aici si poate imi puteti da un ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru poze postate pe internet mihaimihai86 mihaimihai86 Buna seara ,ma scuzati de deranj... am si eu o nelamurire daca se poate sa ma ajutati va rog frumos...:Am stat cu o fata timp de 1 an si 10 luni dupa care ... (vezi toată discuția)