avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozitare tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozitare tichete cadou

Buna seara,

Problema este urmatoarea: lunar, achizitionez si ulterior distribui tichete cadou catre diferite persoane(fizice) in scopul promovarii produselor pe care le comercializez.
Cum se impoziteaza aceste bonuri?(impozitul este platit de catre mine sau de catre beneficiar ?).Trebuie tinuta o evidenta a persoanelor carora li s-au inmanat tichete cadou?Trebuie sa semneze undeva pt. ele?Este obligatia lor sa declare ca au primit respectivele bonuri?
Cu multumiri anticipate,
Cristian Nedea

Alte discuții în legătură

Legal sau nu tichete cadou ca discount financiar Obyybo Obyybo Am fost angajat al unei firme producator care oferea doscount financiar in tichete cadou catre clienti sai. Eu in calitate de rep vanzari lasam tichetele cadou ... (vezi toată discuția)
Tichete valorice doinachindlea doinachindlea Buna ziua,sunt contabila la o societate care are un magazin pt. vanzare bijuterii.Patronii vor sa emita in regie proprie bonuri valorice in valoare de 50 lei ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)