avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legal sau nu tichete cadou ca discount financiar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legal sau nu tichete cadou ca discount financiar

Am fost angajat al unei firme producator care oferea doscount financiar in tichete cadou catre clienti sai. Eu in calitate de rep vanzari lasam tichetele cadou clientilor in schimbul semnarii unor pricese verbale. As vrea sa imi spuneti daca este legal ce se intampla si ce masuri pot lua?
Cel mai recent răspuns: Obyybo , utilizator 13:15, 22 Noiembrie 2016
Despre ce fel de tichete cadou este vorba? Despre cele destinate salariatilor? Au fost deturnate in alt scop?
Poi este simplu: dadeam tichete cadou care insumau valoarea in lei aferenta discountului. Daca clientul cumpara produse, avea posibilitatea de a alege cum isi primeste discountul: tichete cadou sau oferte de genul 2 + 1 daca alegea produse si nu tichete. Tichetele cadou proveneau din fel de fel de surse gen benzinarii, evident ilegal. Se ducea cash si se primeau bonuri. Nu stiu daca aceste practici continua in firma respectiva. Vreau sa stiu daca este legala procedura de inmanare a bonurilor cadou sub titlul de discount financiar si daca nu este..carei institutii ma pot adresa si sub ce forma pt a mi pastra anonimatul. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim tichete incentivare Centrul Medical Alexis Centrul Medical Alexis Buna seara, ne poate lamuri cineva despre regimul tichetelor de incentivare? \"Conform Legii nr. 165/2018 tichetele cadou pot fi oferite și altor ... (vezi toată discuția)
Daca primesc tichete de masa mi se reduce din salariu androidu androidu Salutare. Daca primesc bonuri de masa atunci patronul are dreptul sa mi scada din salariu , contravaloarea bonurilor ? Si a doua intrbare, unde pot afla daca ... (vezi toată discuția)
Restituire produse in magazine cash ans carry ada36 ada36 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti daca este corect cum se procedeaza ... am fost inrt-un mare magazin la cumparaturi si am ... (vezi toată discuția)