Salutare. Daca primesc bonuri de masa atunci patronul are dreptul sa mi scada din salariu , contravaloarea bonurilor ? Si a doua intrbare, unde pot afla daca patronul la a carui firma sint angajat, mai primeste bonuri pe numele meu ,dupa ce am fost anuntat ca eu nu mai primesc bonuri de masa s au primesc doar 10 bonuri si acelasi salariu !Sint multe cazuri de acest gen. Se fac multe smecherii cu aceste bonuri de masa !
Asta este parerea dvs despre ITM, pe care sunt sigur ca nu aveti cum sa o dovediti. Un angajator poate afla din surse mult mai sigure cine a depus sesizarea la ITM decat de la inspectorii ITM.
Nu are cum sa se diminueze salariul unui angajat, daca c/v tichetelor de masa se achita de catre angajator.
In caz contrar, depuneti sesizari la institutiile abilitate cu drept de control si/sau promovati o actiune in instanta.
Tichete de masa
genessis63
Eterna poveste cu tichetele de masa. Pare neinsemnata dar ptr omul de rand chiar conteaza. In fine. Patronul meu nu mai da tichete de masa de doua luni dar ... (vezi toată discuția)