avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere abuziva

cat sa cer daune morale pentru o concediere abuziva cu litera A,in timp ce eram in concediu medical? precizez ca nu am facut nimica si am fost concediat fara preavizare.au spus ca ei imi platesc o zi de CM si restul mi le plateste CAS.
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
george_boby, utilizator
Cel mai recent răspuns: paginiaurii , utilizator 12:16, 28 Octombrie 2011
Puteti cere si 1 miliard de euro .
Insa nu cred ca veti obtine prea mult, potrivit practicii judiciare(este greu de cuantificat valoarea prejudiciului moral suferit).
Cititi(pentru a intelege notiunea) si:
www.avocatnet.ro/content/art...
multumesc....eram doar curios daca am vreo sansa de izbanda in cazul acesta!mau chemat la o intalnire impreuna cu avocatii nostrii pentru o conciliere si nu stiu cum sa procedez! i-am dat in judecata si am infatisare in data de 15.09.10,dar sa vad ce se intampla la conciliere
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
george_boby, utilizator
Care a fost rezultatul medierii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale geco geco Se poate deschide separat un proces pentru plata de daune morale? Acestea nu au fost cerute in actiunea initiala de dare in judecata a angajatorului.Daunele ... (vezi toată discuția)
Se pot cere daune? Brokeru22 Brokeru22 Am chemat in judecata o institutie financiara nebancara. Am solicitat exonerarea mea de la plata debitului intrucat nu imi apartine si scoaterea din biroul de ... (vezi toată discuția)
Actionera in instanta a angajatorului pt concediere catinka catinka Spuneti- mi, va rog ,ce documente se depun pt contestarea concedierii, in afara deciziei de concediere si daca pot actiona in instanta persoanele care au ... (vezi toată discuția)