avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... participare examen
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

participare examen

In urma reorganizarii serviciului prin dispozitie de primar s-a stabilit organizarea de examene pentru ocuparea posturilor de functionari publici conform organigramei .Doresc sa stiu daca un absolvent al Fac. Spiru Haret forma ID care a obtinut diploma de licenta in anul 2009 si i s-a transformat postul (2009), acum are dreptul de a participa la examenul organizat pentru postul de insp.pr.3 ? Din ord.nr. 10/2009 si conform precizarilor Min.Invatamantului trebuie sa sustina un nou examen de relicentiere pentru validarea diplomelor,examen care momentan a fost supendat. Se poate contesta la comisia de concurs ,selectarea dosarului pe motivul nerespectarii acestor prevederi s-au are dreptul de a intra in examen si sutine proba scrisa.
Cel mai recent răspuns: allexandru83 , utilizator 11:46, 14 Septembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile din Ordonanta 10/ 2009, nu va puteti inscrie la sustierea examenului de ocupare a acestui post.
Cu stima !
doresc sa stiu cand pot contesta acest lucru . In momentul afisarii listei cu dosarele selectate pentru sustinerea probei scrise,sau dupa terminarea examenului respectiv sustinerea si a probei de interviu ? Va multumesc pentru sfat.
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
DIA63, utilizator
Ce sa contestati?
pe contracandidatul meu la examen
Dupa afisarea selectiei dosarelor, exista un termen de contestatie ce trebuie expres determinat de organizatorul examenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus dosarul pentru un post de secretar al unei ... liveomars liveomars Buna ziua, Am depus dosarul pentru un post de secretar al unei institutii in subordinea Consiliului Judetean. Cand am fost sa depun dosarul, d-na respectiva ... (vezi toată discuția)
Autor maria_andreica77@yahoo.com maria_andreica77@yahoo.com Buna ziua, am terminat management id Spiru Haret in 2009,si nu am primit inca diploma. Intrebarea mea este :daca pot sustine la o alta facultate examenul ... (vezi toată discuția)