avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autor

Buna ziua,
am terminat management id Spiru Haret in 2009,si nu am primit inca diploma.
Intrebarea mea este :daca pot sustine la o alta facultate examenul de licenta pe baza foii matricole, am intrebat la Spiru si mi au zis ca nu mai pot sa sutin inca o data ex. de licenta.Daca se poate as dori un sfat legal.
cu multumiri,
Maria
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:54, 4 Noiembrie 2011
:-/.....Doamne -Doamne!!!!

Formulati o cere scrisa sa aflati cum stati. S-a validat licenta dvs, sau nu. in consecinta puteti sau nu sa sustineti inca o data.
Daca este valida licenta nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Va rog, daca imi poate spune cineva, cum a ramas cu absolventii de la Spiru Haret? Am terminat in iunie, prin sustinerea si promovarea examenului de lincenta, ... (vezi toată discuția)
Participare examen DIA63 DIA63 In urma reorganizarii serviciului prin dispozitie de primar s-a stabilit organizarea de examene pentru ocuparea posturilor de functionari publici conform ... (vezi toată discuția)