avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii sistare plata asistent personal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

sistare plata asistent personal

Mama mea este asistent personal al persoanei cu handicap grav si luna aceasta nu i s-a dat salariul , primarul motivand cu nu au bani, sau nu au venit banii, si de luna aceasta nu vor mai primit salariul de ingrijitor deaoerec nu mai au bani.Mentioneaz ca este angajata primariei cu carte de munca
Cel mai recent răspuns: ANTIANA INDREI , utilizator 09:37, 14 Septembrie 2010
Buna ziua !
Situatia este dezastruoasa la nivelul intregii tari intrucat nu s-au mai alocat bani de la bugetul de stat pentru plata asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav . e altfel la nivelul multor administratii publice locale chiar s-au luat masuri de concediere/concediere colectiva a acestor angajati cu trimiterea in somaj (acolo unde era posibil) ........ :((
si eu sunt asistent personal al copilului meu si imi este frica de acest lucru, ar trebui sa facem ceva peste tot in lume copiii cu probleme grave de sanatate sunt ajutati pe cand la noi vai si amar, sistemul nostru a incurajat pe cei care sunt sanatosi sa beneficieze de drepturile noastre prin dare de mita la intocmirea dosarelor ar trebui guvernanti nostri sa verifice aceste dosare si sa recupereze bani care su dus unde nu trebe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenti personali dumitru popescu dumitru popescu X-(cand o sa primim salariile restante de 4 luni ? primaria motiveaza ca nu are fonduri pentru salariile asistentilor personali. (vezi toată discuția)
Plata restantelor buna seara, numele meu este ropot mariana si as dori sa aflu si eu daca plata pe lunile restante de catre primarie pentru asistentul personal se mai platesc? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)