avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce documente trebuiesc completate la revenirea din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce documente trebuiesc completate la revenirea din CIC

Buna-ziua!
Ajutati-ma, va rog, cu ceea ce trebuie sa fac la revenirea din CIC-pna la 3 ani ai copilului.
Precizez ca copilul implineste 3 ani pe 12.octombrie 2010.
-care este prima mea zi de munca?
-se face o cerere de reluare a activitatii inainte de aceasta daca la firma?
-ce documente trebuies semnate si cerute la reluarea activitatii ca: fisa post, contract colectiv de munca pe firma, regulament de ordine interioara, etc?
-pentru fiecare document prezentat mie si ambiguu pentru intelegerea mea in acel moment, pot sa solicit un ragaz de studiu al acelui document? Cat pot sa solicit si daca nu-mi este pe plac-sa zicem-. trebuie sa-l semnez si sa fac obiectiunea langa semnatura asupra aspectului care nu-mi convine?
Multumesc foarte, foarte mult pentru ajutor si astept cu interes raspunsurile dumneavoastra, rugandu-va sa ma mai ajutati, daca ceva nu o sa-mi fie pe inteles.

Alte discuții în legătură

Revenire din cic si sarcina cu risc DeliaCristina DeliaCristina Buna ziua! O prietena de-a mea trebuie sa revina din CIC-ul de 2 ani si este si insarcinata si are o sarcina cu probleme si ar vrea sa stie cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim pentru concediu ingrijire copil bvr bvr Buna ziua! In cazul angajatei care solicita suspendarea conntractului individual de munca pe perioada concediului de ingrijire copil, care este perioada ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil gina_maria gina_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari, si anume: - sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile; acesta se incheie cand ... (vezi toată discuția)