avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... uz de fals ,fals in inscrisuri oficiale.......???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

uz de fals ,fals in inscrisuri oficiale.......???

am divortat de sotie nu am facut partajul neam inteles pe cale amiabila urmand sa merg sa ridic autoturismul pe care lam dobandit in timpul casatoriei atunci cand urma sa fac rost de un sofer.Specific faptul ca actele auto erau numai pe numele meu si mai mult decat atat terminasem divortul ,fosta sotie a vandut auto unei persoane iar aceasta a doua persoana a vandut la randul ei altei persoane auto .Avand in vedere ca dupa ce am aflat ca fosta sotie a instrainat auto am facut o plangere penala la procuratura in momentul in care am facut aceasta plangere auto era tot pe numele meu anul trecut am facut o cerere la finante de ami restitui o parte din taxa care am dato la inmatricularea auto,in cele din urma am fost la politie unde am facut o cerere de furnizare date chiar mam gandit sa dau actele pierdute fiindumi necesar talonul auto dar surpriza am aflat ca auto nu mai era pe numele meu si am intrebat cum era firesc cum sa putut realiza actele auto in absenta mea si am primit raspunsul ca la financiar daca se radiaza auto la politie nu mai este obligatoriu sa se prezinte proprietarul avand in vedere cele de mai sus am facut o alta plangere penala ce incadrare are aceasta fapta,ce demersuri mai trebuie sa fac si nu stiu ce solutii exista .....chiar nu mai stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 10:32, 14 Septembrie 2010
nu avea cum sa se radieze auto de pe numele dvs fara prezenta dvs..e o absurditate..ceva e in neregula.. inseamna ca dvs ca persoana ati fost substituit
si eu stiu de aceasta prevedere;noul proprietar se prezinta la Politie si in baza inscrierii sale ca proprietar(contract de v-c) se radiaza automat auto de pe numele fostului proprietar si se inscrie pe numele noului proprietar.Politia comunica la Finante aceste modificari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masin iuli113 iuli113 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta: Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Uz de fals? marian_nn marian_nn am cumparat o masina in timpul casatoriei acesta fiind pe numele meu aceasta ramanand in garajul fostilor socrii ,intre timp fosta sotie a vanduto unei ... (vezi toată discuția)