avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesionare debit- in favoarea unei alte societati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesionare debit- in favoarea unei alte societati

Am o problema cu cei de la EOS. Am avut o poprire pe salariu in urma unei hotarari judecatoresti, pentru societatea Cofidis. In acest moment, mi-a mai ramas de plata o singura rata in valoare de 120 lei. Azi m-am trezit cu o instiintare de plata de la firma EOS in care imi apare suma de 788,66 lei catre aceasta societate de recuperare creante. Am sunat la ei si mi-au spus ca societatea Cofidis s-a desfiintat si au preluat ei toate datoriile, iar banii care mi s-au oprit pe salariu au ajuns intr-un cont gresit. Am intrebat ce e de facut si mi-a spus ca trebuie sa trimit un fax la ei cu ordinul de plata si planul de poprire. Nu stiu daca e normal sa preia o alta societate o poprire hotarata de instanta pentru alta societate. Va rog din suflet sa ma ajutati, pentru ca nu stiu ce am de facut. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 14 Septembrie 2010
Este procedura legala prin care creditorul initial ,cu scopul recuperarii restantelor declina responsabilitatea in favoarea unei unitati de recuperare .
Pentru solutionare se impune sa contactati recuperatorul si sa prezentati documentele care atesta ca in fapt sumele au fost retinute din drepturile dvs salariale
Concomitent ,va revine obligatia la unitatea care a dispus poprirea ,sa verificati concret contul in care au fost virate sumele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi-recuperare creanta iulian_g77 iulian_g77 Imi cer scuze ,dar sunt nevoit sa cer sfatul unui specialist in legatura cu problema mea. In 2007 am luat un credit de nevoi personale pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !- imprumut neplatit ana1950 ana1950 stimate specialist ,am facut in 2007 un imprumut la firma Cofidis,apoi a fost preluata de Tezaur ,de unde sunt preluata de Recuperari Creante Srl DARVAL ... (vezi toată discuția)
Adresa poprire firma recuperare credite ContSters740 ContSters740 Buna ziua Sunt o societate comerciala si am primit din partea unei societati de recuperare o adresa de poprire pentru un angajat care are o datorie catre o ... (vezi toată discuția)