avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in SUA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in SUA

Buna ziua,

Mi s-a oferit un post de profesor online in SUA. As vrea sa aflu urmatoarele lucruri:
- taxele le platesc aici (sau compania le plateste aici pentru mine) sau in SUA?
- fiind un job online, am nevoie de permis de lucru pentru SUA?
- veniturile din jobul respectiv mi se vor lua in considerare de catre banci? (eu am cerut acolo echivalentul unui contract d emunca pe perioada neterminata)
- cum se incheie contractul? se poate prin fax?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

O companie din sua poate angaja pe cineva din romania? r2veep r2veep Bună ziua, Aş vrea să ştiu care este modalitatea legală pentru o companie cu sediul în SUA să angajeze pe cineva din România? Mulţumesc. D. (vezi toată discuția)
Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)
Companie din sua - deschidere sucursalã în românia, modalitate filast filast Bună ziua, Aș vrea să aflu dacă o companie înregistrată în SUA poate să deschidă o sucursală în România, având în vedere că va fi nevoie ... (vezi toată discuția)