buna ziua! sunt expert contabil intr-un dosar; am citat partile prin recomadata ;partile s-au prezentat la convocare;dar de la oficiul postal nu am primit decat o singura confirmare;stiu ca tb depus la dosar confirmarile de primire; ce fac le mai trimit inca o data la amandoua sau doar la cea de la care nu am primit confirmarea? se mai prezinta inca o data la convocare(ceea ce ar fi inutil) sau care ar fi continutul adresei? multumesc!
multumesc pentru raspuns; dar au amanat procesul pe motiv ca nu s-a facut dovada citarii partii;m-a sunat avocatul partii de la care am primit confirmarea si mi-a transmis ca trebuie depusa la dosar si cealalta confirmare; eu am depus factura de la oficiul postal,dar se pare ca nu e deajuns.
Pentru respectarea procedurii de citare,fie staruiti la nivelul oficiului postal sa identifice si sa returneze dovada de primire citatie,fie repetati procedura de citare la un nou termen,pentru ambele parti.
multumesc pentru raspuns! am depus factura prin care se confirma trimiterea recomandatelor cu confirmare de primire! la oficiul postal raspuns tipic: nu stiu ce s-a intamplat! multumesc oricum; o sa-i mai convoc inca o data,cu toate ca s-au prezentat ambele parti, raportul de expertiza s-a intocmit , ce continut sa aiba adresa?
Alte discuții în legătură
Expertize judiciare
elena13
Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)