avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Citarea partilor de catre expertul contabil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Citarea partilor de catre expertul contabil

buna ziua! sunt expert contabil intr-un dosar; am citat partile prin recomadata ;partile s-au prezentat la convocare;dar de la oficiul postal nu am primit decat o singura confirmare;stiu ca tb depus la dosar confirmarile de primire; ce fac le mai trimit inca o data la amandoua sau doar la cea de la care nu am primit confirmarea? se mai prezinta inca o data la convocare(ceea ce ar fi inutil) sau care ar fi continutul adresei? multumesc!
Cel mai recent răspuns: carymen , utilizator 13:42, 2 Noiembrie 2010
buna ziua! revin cu subiectul citare parti pentru un raport de expertiza contabila;
am si eu nelemuriri cu privire la citarea partilor:
- citarea partilor este reglementata juridic de art.208, 209 cod de pr.civila, nu?
scrie undeva ca partile trebuie citate la aceeasi ora si in aceeasi zi?
este o obligatie a expertului contabil sa anexeze la raportul de expertiza si scrisoarea (adresa de citare), pe langa confirmarile de primire?
- exista un model standard de scrisoare de citare a partilor?
- sub incidenta caror acte normative in afara de codul de procedura civila , standardul nr.35, mai intra citarea partilor?
Instanta de judecata a hotarat refacerea lucrarii de expertiza pe motiv ca partile nu au fost citate la aceeasi ora ,data,iar expertul consilier in cauza a sustinut ca nu am depus si scrisoarea cu care au fost convocati?
este ceva ce nu stiu cu privire la convocarea partilor/?Multumesc pt.raspunsuri
oricum este primul raport(si lucrez in domeniu de cel putin 3 ani) in care mi se intampla asa ceva!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertize judiciare elena13 elena13 Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)
Expertiza efectuata fara convocarea partii chemate in garantie machis machis În cazul unei acţiuni în regres înregistrate în octombrie 2011 o societate de asigurare solicită societăţii A plata unei despăgubiri. Societatea A ... (vezi toată discuția)
Amanare evaluare judiciara intrebare18 intrebare18 buna ziua, din diverse motive, evaluatorul judiciar a hotarat data evaluarii imobilului cu doar o zi inainte de termenul stabilit de judecatorie pentru ... (vezi toată discuția)