buna ziua! sunt expert contabil intr-un dosar; am citat partile prin recomadata ;partile s-au prezentat la convocare;dar de la oficiul postal nu am primit decat o singura confirmare;stiu ca tb depus la dosar confirmarile de primire; ce fac le mai trimit inca o data la amandoua sau doar la cea de la care nu am primit confirmarea? se mai prezinta inca o data la convocare(ceea ce ar fi inutil) sau care ar fi continutul adresei? multumesc!
buna ziua! revin cu subiectul citare parti pentru un raport de expertiza contabila;
am si eu nelemuriri cu privire la citarea partilor:
- citarea partilor este reglementata juridic de art.208, 209 cod de pr.civila, nu?
scrie undeva ca partile trebuie citate la aceeasi ora si in aceeasi zi?
este o obligatie a expertului contabil sa anexeze la raportul de expertiza si scrisoarea (adresa de citare), pe langa confirmarile de primire?
- exista un model standard de scrisoare de citare a partilor?
- sub incidenta caror acte normative in afara de codul de procedura civila , standardul nr.35, mai intra citarea partilor?
Instanta de judecata a hotarat refacerea lucrarii de expertiza pe motiv ca partile nu au fost citate la aceeasi ora ,data,iar expertul consilier in cauza a sustinut ca nu am depus si scrisoarea cu care au fost convocati?
este ceva ce nu stiu cu privire la convocarea partilor/?Multumesc pt.raspunsuri
oricum este primul raport(si lucrez in domeniu de cel putin 3 ani) in care mi se intampla asa ceva!
Expertize judiciare
elena13
Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)