buna ziua! sunt expert contabil intr-un dosar; am citat partile prin recomadata ;partile s-au prezentat la convocare;dar de la oficiul postal nu am primit decat o singura confirmare;stiu ca tb depus la dosar confirmarile de primire; ce fac le mai trimit inca o data la amandoua sau doar la cea de la care nu am primit confirmarea? se mai prezinta inca o data la convocare(ceea ce ar fi inutil) sau care ar fi continutul adresei? multumesc!
Multe minuni se intampla in justitia romana. Amintesc cu aceasta ocazie si topicul deschis de mine in care aratam ca instanta a dispus nuliitatea unei expertize pe motiv ca una din parti nu a avut posibilitatea sa participe la efectuarea expertizei intrucat nu a fost anuntata. Respectiva parte si-a ales adresa pentru primirea actelor de procedura la o societate civila de avocati. in raportul de expertiza am dovedit ca am convocat si pe respectiva parte, dar care a refuzat sa primeasca scrisoarea. Deci, este clar ca a fost vorba de reavointa din partea respectivei parti. Am fost obligat sa convoc din nou partile. Cu aceasta ocazie s-a preyentat si respectiva parte, a adus elemente noi pentru rezolvarea obiectivelor, care au fost insa in defavoarea lui.
fac referire la continutul scrisorii de convocare pe care o voi face din nou! pentru ca nu stiu pe ce motiv sa-i mai chem; partea de la care nu am primit confirmarea este si foarte dificila in comunicare(sa nu spun mai mult);intrucat partile s-au prezentat amandoua am considerat procedura indeplinita, si am depus raportul ;poate e greseala mea si tb sa-i mai citez atunci o data!oricum astept adresa de la judecatorie ; intrebare sa citez ambele parti sau numai cea de la care nu am primit confirmarea?
Pentru respectarea procedurii de citare,pentru a indeparta posibilitatea ridicarii de cereri ,de catre terti interesati/instanta,este de preferat sa repetati procedura pentru toate partile implicate in expertiza
Expertize judiciare
elena13
Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)