avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract prestarii servicii cf. Codului Civil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestarii servicii cf. Codului Civil

Buna ziua, am un contract de prestari servicii cf. Codului Civil la care ii platesc 16% impozit mentionez ca persoana respectiva are contract individual de munnca la alta unitate unde ii se opresc toate obligatiile fiscale(somaj, CAS, cass), cf. Og 58/2010 trebuie sa-i retin si eu toate acestea chiarr daca se opresc unde are contract individual de munca?

Alte discuții în legătură

Og 58/2010 patrician patrician La o asociatia de proprietari, personalul de ingrijire (femeia de serviciu), are pe Conventie civila de prestari servicii (inregistrata la Fisc ), 300 lei ... (vezi toată discuția)
Contract prest servicii conf cod civil daniela ciucioi daniela ciucioi Am un contract de prestari servicii conform cod civil.pana la data de 1 iulie 2010 mi-a oprit si virat societatea numai 16% impozit. De la 1 iulie 2010 mi-a ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat. sandrinamelinda1 sandrinamelinda1 In situatia in care in sistemul public de sanatate institutia incheie un contract de prestari servicii cu un medic pensionar care sunt contributiile care se ... (vezi toată discuția)