avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... caldura CET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

caldura CET

INTREBARE: Sunt unic intretinator de familie am un venit de 640 lei si vreau sa-mi spuneti daca este de preferat sa fac o debransare de caldura sau sa merg asa asteptand subventia guvernantilor? Aceasta intrebare vine in urma acelei ordonante de urgenta in urma carora toti locatarii trbuie sa plateasca o cota parte de caldura. Si in conditiile in care recurg la debransare automat voi pierde MAREA SUBVENTIE SI VA TREBUI SA PLATESC.
Multumesc de sfaturi, sanatate si o saptamana frumoasa!
Cel mai recent răspuns: aureliapopescu , utilizator 11:08, 15 Septembrie 2010
Un sfat este foarte greu de dat.
Intai de toate trebuie sa va interesati la furnizrul din localitatea dv. daca accepta deconectarile sau nu.
Apoi trebuie sa va faceti socotelile si sa apreciati daca si cum va veti incalzi peste iarna, ce va costa mai mult? Cred ca nu va ganditi sa locuiti in bucatarie si sa va incalziti de la aragaz, pentru ca v-ati pune sanatatea in primejdie, daca nu chiar viata!...
Da, si in cazul deconctatilor se plateste o parte din caldura, ceea ce se consuma pe spatiile comune, dar si pe tevile verticale.
In cazul deconectarii nu veti mai beneficia de subventia la caldura.

Daca va incalziti la surse electrice nu veti beneficia de subventie de niciun fel, nici generala, nici specifica (pe venit).

V-ar fi prins bine sa aveti caldura contorizata!
Multumesc din suflet pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Tevi neizolate de la termoficare, bune de plata! ce este de facut? allessandra allessandra Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! mi am pus centrala acum 7 ani , am lasat tevile comune ... Geany 78 Geany 78 Buna ziua ! Mi am pus centrala acum 7 ani , am lasat tevile comune in dormitor si bucatarie , au fost functionabile pana anul trecut cand s - au mutat ... (vezi toată discuția)