avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Mi am pus centrala acum 7 ani , am lasat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Mi am pus centrala acum 7 ani , am lasat tevile comune ...

Buna ziua ! Mi am pus centrala acum 7 ani , am lasat tevile comune in dormitor si bucatarie , au fost functionabile pana anul trecut cand s - au mutat parintii propietarului , Au venit la usa sa le dau acordul sa si puna si ei centrala ,ok le am dat , dar in iarna nu am mai avut caldura pe tevile comune , de ce , au considerat ei ca ar fi mai bine sa puna dop ,in loc sa fac un tur , retur . Le am zis ca nu au procedat corect ca este un bun comun si nu facem fiecare cum ne taie capul .Am luat legatura cu adm si nu s a rezolvat nimic .Cum as putea rezolva acesta problema ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:49, 24 Octombrie 2024
Dar ati platit la asociatie caldura de la tevile comune care va incalzeau casa'?
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Are dreptate @Dapix. Ai tevi verticale - achiti caldura pentru energia termica "furnizata' de acele tevi;
Nu ai tevi, mergi la asociatie si-i informezi - nu mai am tevi verticale, deci nu-mi mai repartizati costuri cu incalzirea.
Pe de alta parte, sunt de acord cu @Geany:
... de ce , au considerat ei ca ar fi mai bine sa puna dop ,in loc sa fac un tur , retur . Le am zis ca nu au procedat corect ca este un bun comun si nu facem fiecare cum ne taie capul ...

Mergeti la asociatie nu vi se mai calculeze costuri cu incalzirea, desi eu as opta pentru ca acele tevi sa nu fie taiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala taierea tevilor de caldura? staleamaria staleamaria Buna ziua, locuiesc la etajul unu intr-un bloc cu 10 apartamente, 5 pe o coloana 5 pe cealalta, pe partea mea, de la mine inclusiv in sus avem centrale ... (vezi toată discuția)
Parti comune intr-o scara de bloc andreiantonescu andreiantonescu Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de partile comune dintr-o scara de bloc. Mentionez ca blocul din care fac parte este constituit intr-o ... (vezi toată discuția)
Sunt pus la plata schimbării țevilor de căldură, deși au fost tăiate cu un etaj mai jos când mi-am pus centrala. e corect? Indrivingvl Indrivingvl Administratorul m-a pus la plata pentru schimbarea tevilor de caldura pe coloana. Mentionez ca eu Stau la etajul 10 iar cand m-am mutat in bloc mi-am bagat ... (vezi toată discuția)