avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Bună ziua,
În urma unui proces de partaj cu fratele și sora mea, instanța a hotarât ca eu să le plătesc fiecăruia câte 10303 lei, reprezentând sulte.
Pentru a preîntâmpina o executare silită și pentru că nu am banii necesari, i-am înștiițat oficial (cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire), că îi aștept la o anume dată să facem niște acte prin care să le cedez din teren în mod corespuzător. Nu am primit niciun răspuns.Ce se mai poate face?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:32, 14 Septembrie 2010
buna ziua,
sa se execute silit imobilul care vi s-a atribuit...
Depinde cat de intelegatori sunt deoarece obligatia dv este sa le platiti sulta si daca nu o face-ti de buna voie ,ei pun hot jud in executare;
Daca vor accepta din teren puteti rezolva problema asa daca va vor executa silit ;
mai bine vindeti terenul si le platiti terenul.
indicat e sa le platiti sulta in bani cum e stabilit in hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca-nelamuriri Chinezoaica Chinezoaica Buna Ziua!Am primit o hotarare judecatoresca in urma unui proces avand ca obiect partaj judiciar din care s-a constatat ca imi este atribuit un teren ... (vezi toată discuția)
Executare silita-poprire pensie baciu_ismael baciu_ismael hot. jud. sulta m-i s-a pus propire pe pensie de 1/3 din pensia de boala este legal prin execut jud.? Hot din 2006 irevocabila investita cu formula de ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)