avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... contract de munca roman, munca in strainatate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

contract de munca roman, munca in strainatate

Buna ziua!!!

In situatia in care o persoana este angajata in Romania, cu CIM roman, insa presteaza activitatea in strainatate exista o obligatie prevazuta de lege de a lucra in Romania o anumita durata de timp si numai dupa expirarea acestui interval sa poata lucra in strainata?
Ma refer la persoanele care sunt angajate la o societate de selectia si plasarea fortei de munca si ar fi , prin leasing de personal solicitati sa lucreze in strainatate.

Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:22, 13 Ianuarie 2008
nu exista asemenea limitari din cate cunosc eu ...sper sa te ajute raspunsul meu desi nu este foarte complet...eu nu cred ca nu e nici o problema!:D
Nu exista o perioada ceruta de legea romana pentru a lucra in Romania.

Atentie la modul in care lucrezi in strainatate, ca angajat al firmei romanesti sau a unui angajator strain.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș dori să deschid un birou de plasare. Jeong Nayoung Jeong Nayoung Buna ziua! Aș dori să deschid un birou de plasare. De acum, există deja muncitori străini care așteaptă să lucreze. Dar este dificil să găsesc un ... (vezi toată discuția)
Agentie mediere forta munca in strainatate-pot plasa pe baza de contract de prestari servicii? mara197014 mara197014 Buna ziua,sunt administrator al unei agentii de plasare forta de munca in Italia ,realizez mediere,si am o dilema:in legea 156/2000 se vorbeste doar de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-agentie plasare forta de munca,studenta in anul 3. Andees Andees Buna ziua! Urmeaza sa imi deschid un SRL si as vrea sa aiba profil de prestare servicii-plasare forta de munca. As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)