avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Ce se intampla daca in urma unui proces pierdut trebuie sa platesti o suma de care nu dispui? ( 8000 de lei este suma de platit, salariul lunar fiind de 600 lei si avand 2 copii de intretinut).
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Septembrie 2010
stelianlucian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:36, 14 Septembrie 2010
Da, cu o singura precizare daca organul de cercetare penala sau instanta de judecata nu sunt de acord puteti sa va alegeti ce expert observator doriti
Depinde de situatie.
In cazul in care este vorba de expertul desemnat de organul de cercetare penala sau instanta de judecata pot fi desemnati experti din alti judet numai in cazul in care in respectivul judet nu exista experti din specialitatea respectiva (auto in cazul dvs). Sau sunt un numar insuficienti in raport cu numarul expertizelor de efectuat.
In cazul in care este vorba de expert desemnat de parte (expert parte sau consilier) aveti dreptul sa desemnati unul din orice judet din Romania, cu conditia ca acesta sa aibe calitatea de expert judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Administrare expertiza tehnica auto Irina S. Irina S. Daca bunul mobil se afla in alt oras decat cel in care are loc cercetarea penala (parchetul dupa domiciliul suspectului) , se poate solicita ca expertiza ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara auto playerzero playerzero Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala. Politia a dat un verdict la primele cercetari care spune ca persoana care m-a ... (vezi toată discuția)