avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... compensatie chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

compensatie chirie

Viitoarea sotie detine, la aceasta data un apartament care are schimbata destinatia din locuinta in spatiu de firma( este inchiriat cu contract de comodat unei firme ce isi desfasuara activitatea acolo).Intrebarea este: dupa ce ma casatoresc pierd dreptul la compensatia de chirie sau nu? Eu am citit legea si acolo se specifica ca nu trebuie sa detina o locuinta (deci un spatiu de locuit )! Gresesc? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 09:09, 15 Septembrie 2010
Nu gresiti dar... gresiti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta frangu_david frangu_david Am o locuinta obtinuta din fondul locativ de stat si urmeaza sa ma casatoresc. Viitoarea mea sotie detine in proprietate un apartament care, la aceasta data, ... (vezi toată discuția)
Compensatie chirie mapn JOHNNYVASILESCU JOHNNYVASILESCU buna ziua , va deranjez si eu cu o intrebare, lucrez in mapn si de curand am schimbat garnizoana dupa care si eu si sotia am schimbat buletinele pe noua ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare plata chirie in mapn nemesckiveronica nemesckiveronica sunt salariat in MAPN, pana cum am beneficiez de plata chiriei, numai ca apartamentul urmeaza a fi vandut unui cumnat,(care este de acord sa-l inchirize in ... (vezi toată discuția)