avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie

Cate conventii se pot incheia cu aceeasi firma? De cate ori se poate reinnoi?
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 23:07, 25 Noiembrie 2007
Nu se mai incheie conventie civila de mult timp........................
La ce fel de conventii te referi?
la conventii de prestari servicii
Conventii de prestari servicii nu se mai incheie. Poti in schimb sa inchei un contract de prestari servicii, care nu are valoare de contract de munca, insa va trebui sa ai grija cu impozitul. Aici iti recomand sa consulti un contabil autorizat.
Mult succes!
Printr-un contract de prestari servicii se considera vechime in munca? Mentionez ca platesc doar impozitul pe venit.

Alte discuții în legătură

Persoane fizice autorizate...... mili1976 mili1976 O femeie de servici pensionara si o alta persoana ,de asemenea pensionara in ce baza poate fii angajata la o institutie?potrivit Codului Civil pot fi angajati ... (vezi toată discuția)
Ce tip de contract trebuie sa inchei? giuly1969 giuly1969 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract trebuie sa inchei unor persoane fizice sau juridice care desfasoara activitati si operatiuni specifice de ... (vezi toată discuția)
Conventia civila de prestari servicii hevior hevior Am carnetul de munca la o unitate bugetara cu program de 7h pe zi. Cu aproximativ 4 luni de zile in urma am incheiat o Conventie civila de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)